OM MEG

Målet mitt er at du skal få det bedre med deg selv og leve det livet DU ønsker!

Målet mitt er at du skal få det bedre med deg selv og leve det livet DU ønsker!

Mitt navn er Kine Enersen og jobber som sertifisert Mental Trener i Kristiansand og Online. Ved siden av jobber jeg som  sykepleier i psykiatrien. I denne introduksjonen ønsker jeg å være litt personlig om hvem jeg er, slik at du kan bli bedre kjent med meg som din fremtidig Mental Trener. 

Er gift og har to jenter som er min prioritet og som jeg tilbringer mesteparten av tiden min med. Hverdagen min består ellers av venner, løping og styrketrening som jeg henter mye glede, energi og overskudd fra. Jeg kommer fra en (inhabilt) fantastisk fin familie hvor åpenhet står i fokus og vi er mye sammen. I voksen alder har jeg funnet ut at jeg er sensitiv, og kjenner energier av mennesker og omgivelser rundt meg. Dette kan være på godt og vondt. Har lært meg strategier slik at jeg kan beskytte meg selv, men også bidra til åpenhet. Andre har beskrevet meg som ærlig, trygg og omsorgsfull, med et stort hjerte for andre mennesker. 

Min reise fra å være sykepleier til å komme hit jeg er i dag har vært fylt med kontraster, lærdom, visdom og iver. Tidlig som sykepleier kjente jeg at jeg hadde mer å bidra med i samtalene og ønsket å komme på et enda dypere nivå. Dette ble starten på utdanningen min som Mental Trener. Mitt store ønske er å hjelpe mennesker med å snu negative tankemønstre, nå sine mål, men også å kunne være en støtte og en god sparringspartner. Personlig har jeg praktisert mental trening i 8 år og har opparbeidet meg kunnskap og erfaring som jeg nå ønsker å dele. Jeg ønsker deg som har behov for å endre tankesett, som vil kjenne på kontraster i livet, forebygge eller ta vare din psykiske helse. Samtidig ønsker jeg å komme i kontakt med  deg som har mål og drømmer for fremtiden og som ønsker å lykkes. 

Kine Enersen

Kine Enersen, Mental Trener

Kine Enersen, Mental Trener

Kine Enersen, Mental Trener

Jeg var veldig spent da jeg kom til deg. Hvordan ville du møte meg? Er ei 76 år gammel dame interessant for en trener? Noe du orket å bruke tid på? Og så møtte jeg deg Kine, og kjente meg sett, og ivaretatt fra første øyeblikk! Du var opptatt av hva jeg ønsket, hva jeg trengte, og du møtte meg med en godhet og en respekt som gikk meg rett til hjertet. At du i tillegg heiet på meg og fikk meg til å innse at jeg klarer så mye mer enn jeg tror, ja det ble en skikkelig bonus!
- Anonym -