OM MEG

Mitt mål er at du skal få det bedre med deg selv og leve det livet DU ønsker!

Mitt mål er at du skal få det bedre med deg selv og leve det livet DU ønsker!

Mental Trener

Mitt navn er Kine Enersen og jobber som sertifisert Mental Trener på Huset i Markens i Kristiansand og Online. Ved siden av jobber jeg som fagkonsulent i Plan B sør, hvor vi jobber på tiltak fra barneverntjenesten i Agder.

Jeg ønsker å være litt personlig om hvem jeg er, slik at du kan bli bedre kjent med meg som din fremtidige mental trener/coach. Jeg er gift og har to jenter som er min prioritet og som jeg tilbringer mesteparten av tiden min med. Hverdagen min består også av venner, løping og styrketrening som jeg henter mye glede, energi og overskudd fra.

Jeg kommer fra en (inhabilt) fantastisk fin familie hvor åpenhet står i fokus og vi er mye sammen. I voksen alder har jeg funnet ut at jeg er sensitiv, og kjenner energier av mennesker og omgivelser rundt meg. Dette kan være på godt og vondt. Jeg har lært meg strategier slik at jeg kan beskytte meg selv, men også bidra til åpenhet. Andre har beskrevet meg som ærlig, trygg og omsorgsfull, med et stort hjerte for andre mennesker. Min reise fra å være sykepleier til å komme hit jeg er i dag har vært fylt med kontraster, lærdom, visdom og iver.

Tidlig som sykepleier kjente jeg at jeg hadde mer å bidra med i samtalene og ønsket å komme på et enda dypere nivå. I 2013 bestemte jeg meg for å bli Mental Trener. Jeg ville hjelpe mennesker til å snu negative tankemønstre, nå sine mål, men også å kunne være en støtte og en god sparringspartner. Jeg har praktisert mental trening i 8 år og har opparbeidet meg kunnskap og erfaring som jeg nå ønsker å dele. Jeg ønsker deg som har behov for å endre tankesett, som vil kjenne på kontraster i livet, forebygge eller ta vare din psykiske helse. Jeg ønsker deg som har mål og drømmer for fremtiden og som ønsker å lykkes. Jeg elsker å se mennesker som når de målene de setter seg, men kanskje aller mest reisen på veien mot målet eller drømmen

Kine Enersen

Kine Enersen, Mental Trener

Kine Enersen, Mental Trener

Kine Enersen, Mental Trener

Handlekurv